Icon1 Icon2 Icon3 Icon4

  Имало едно време момиченце, наречено Информация, чието име от латински буквално означавало познание. Когато било на пет годинки, баща му го развел из неговата специална работа - зона 51. Информация случайно се загубила в тайната станция. Докато се лутала изплашена, открила заловено извънземно. В замяна на свободата му то и дарило силата на знанието, с която да образова „тъпият човешки свят”.

  След това си преживяване тя никога повече не била изгубена - знаела повече от връсниците си, от по-възрастните и дори от учените. По време на подрастването си тя информирала постоянно обществото за неща, случващи се другаде по същото време, разказвала истории за миналото, предсказвала и бъдещето, помагала на близките си да си спомнят неща, които отдавна са забравили или просто споменавала факти нужни на някого.

  Информация ставала все по-известна с нарастването на възрастта си. Търсили я както познати, така и непознати хора от цял свят. Някои просто искали да се запознаят с прочутото с невероятните си качества момиче, други имали истинска нужда от нея. Но тя, както явно никой не съзнавал, била просто моммиче. За нея било в изключителна трудност да помага на толкова много желаещи, дори и от добро сърце.

 Същевременно с нейната полезност се появили обаче и други носители на познанието, но те се различавали по нещо от нашата Информация. Много често имали недостатъци, които ги разобличавали. Обикновено хората наричали тези измамници клюкарки. На историите, които предоставяли на обществото, им липсвали: достоверност, значимост, пълнота, съдържателност, актуалност и достъпност. Единствено истинската Информация притежавала всичките. Всеки, който нямал дори и едно от тези качества, бивал изтъкнат като лъжец или фалшиво копие на реалното.

 Информация била различна според начина, по който човекът е получил дадените знания, според това, което е търсил и според същността му.

           Веднъж мъж на име Херман Айнщайн търсил помощ за детето си, поради конфликтите с учителката му, че синът му не ставал за нищо и нямал да успее в живота си. Огoрченият човек имал спешна нужда от Информация. След дългите му премеждия да стигне до момичето, Херман събрал и преработил всичките знания, получени от нея. Когато бил напълно сигурен в изследването си за успех, той предал всичко на сина си. Години по-късно Алберт Айнщайн станал велик учен познат на цял свят и за поколения напред, и опровергал всички  очаквания. Тогава, точно тогава, извънземните се завърнали, за да отведат Информация от Земята. Тя станала прекалено голям дар и се превърнала в заплаха за самите тях.

Десислава 8в сайт (Free website builder)

Антония 8б сайт  (Free website builder)

Алекс 8б  http://driiiift.free.bg/ (HTML)

Бруна 8д сайт (блог)

Алекс 8а сайт  (блог)

и много други ... :) Това са само някои от сайтове. Ако има желаещи ще публикувам още!

 

Работа с видео и звук

         Един обикновен ден (отвори) Денислав 9б клас

         Центарален процесор (отвори) Валентин 9г клас

Брошури, диплени и флаери 

          химия

          физика

          рекламен флаер

JSN Teki template designed by JoomlaShine.com